در کانال تلگرامی رسمی همیشه سونیک جوین شوید تا از خبرها و چیزهای جالبی که قراره بیفته زود با خبر شید D:
اینجارو کلیک کنید تا وارد کانال شید !
توجه : تنها کانال تلگرامی متعلق به همیشه سونیک همین کانال میباشد ! لطفا در کانال های تلگرامی تقلبی و غیرفعال که با نام همیشه سونیک هستند جوین نشوید !
بدرود و آرزوی موفقیت D:
برای مشاهده ی بیوگرافی ایشون به ادامه ی مطلب بروید !
مشخصات :
تاکاشی ایزوکا یک مرد ژاپنی متولد سال 1970 هست که امسال 46 ساله شده !
تاکاشی ایزوکا اصلی ترین تولید کننده ، مدیر و طراح سونیک تیم هست ! اول کارش وی تحت نظارت اقای " هیروکازو یاسوهارا " لقب " اقای طراح کننده " را گرفت هنگامی که میخواست بازی سونیک جوجه تیغی 3 و ناکلز رو بسازه ! بعد از ان زود رفت سراغ بازی های دیگر شرکت سگا مانند " نایت به سوی رویاهایش " و سونیک آر که در سال 1999 انتشار شده بود ! او اعتبار سونیک ادونچر را تضمین کرد و پس از موفقیت این بازی به امریکا رفت در اونجا چند عضو از شرکت سگا حضور داشتند تا ساخت بازی سونیک ادونچر 2 رو شروع کنند و همچنین " نایتس ماجراجویی رویاها " ! ایزوکا به رهبری این تیم که این دو بازی را در امریکا ساخته شناخته شد ! و همچنین هم خودش در سگا و در استودیو سگا در امریکا شناخته شد تا سال 2008 که تیم انها نابود شده بود و ااعضای تیم از جمله ایزوکا به بخش سگا ژاپن هدایت شدند پس وی شد رییس سونیک تیم !
ابتدای کار :
اولین همکاری خودش رو با سگا در بازی سونیک 3 و ناکلز با سگا انجام داد و این بازیو طراحی کرد ! بعد از اون نظارت کرد به طراحی سونیک آر ! در ژاپن او رهبر طراحان بازی " نایت به سوی رویاهایش " بود ! همچنین او با طراحی سونیک ادونچر نام سونیک را به خوبی بالا برد و توانست موفقیت های زیادی برای سگا ایجاد بکند !
استودیو سگا ( امریکا ) :
در سال 1999 او و بخش کوچکی از سونیک تیم به سانفرانسیسکو رفتند تا سونیک تیم را در امریکا ایجاد کنند ! وقتی که از بازار غرب سفارشات افزایش پیدا کرده بود ! بیش تر وفتشون رو در امریکا صرق ساختن بازی سونیک ادونچر کردند ! بعد از اون تیمش سعی کرد بازی های بیشتر سونیکی بسازه که وی طراح کننده ی اونا بود مانند بازی های (سونیک ادونچر 2 - سونیک هیروز - شدو خارپشت و نایتس ماجراجویی به سوی رویاها ) اونها در تلاش بودند برای گسترش بازی های سونیک در بازار های غربی که خیلی به نفع سگا میشد ! تا اینکه ایزوکا بازی های ( سونیک رایولز 1 و 2 ) رو برای پی اس پی تایید کرد !
فعالیت های الان :
در سال 2008 بخشی از سونیک تیم امریکا انتقال داده شد به سونیک تیم ژاپن ! در حال حاضر وی رهبر سونیک تیم هست و همچنین تولید کننده ی جدیدترین بازی های سونیکی که برای مثال بازی سونیک جوجه تیغی 4 هم میتونیم نام ببریم ! برای سال 2017 تاکاشی ایزوکا یک پروژه ی جدیدی برای سونیک دارد که نام بازی اش معلوم نیست ولی قرار است برای ( پلی استیشن 4 - ایکس باکس وان - کامپیوتر - نیتندو ان اکس ) منتشر شود!
تاریخچه ی تولید ها :
- سونیک جوجه تیغی 3 ، سونیک جوجه تیغی 3 و ناکلز ( 1994 ) ___ لقب آقای طراح کننده را گرفت !
- نایتس به سوی رویاهایش (1996) ___ سرپست سازنده ها !
- نایت کریسمسی (1996) ___ طراح کننده ی بازی !
- سونیک بلست (1996) ___ طراحی مفهوم بازی ، پیشرفت دادن سیستم های توربینی بازی !
- سونیک جم (1997) ___ کارگردان بازی !
- سونیک آر (1997) ___ طراح کننده ی بازی و کارگردان !
- سونیک ادونچر (1999) ___ کارگردان ، طراحی شخصیت های بازی ، طراحی شخصیت کیاس ، طراحی مراحل بازی !
- کوکو راکت (2000) ___ کمک به تولید کننده ( سگا امریکا ) !
- سونیک ادونچر 2 (بتل ) ___ طراحی شخصیت های منفی و مثبت بازی ، کارگردان ، طراحی مراحل !
- سونیک ادونچر DX : دایرکت کات (2003) ___ طراحی بخش ماموریت های بازی !
- سونیک هیروز (2004) ___ کارگردان ، طراحی مراحل بازی ، کارگردانی بخش فیلم های CG !
- سونیک مجموعه مگا / پلاس (2004) ___ تشکر از وی !
- شدو خارپشت (2005) ___ کارگردان ، طراحی مراحل بازی ، نویسنده ی سناریو ، سوپروایزر فیلم !
- سونیک رایدرز (2006) ___ هماهنگ کننده ظبط !
- سونیک جوجه تیغی ( 2006 ) ___ تشکر از وی !
- سونیک رایولز ( 2006 ) ___ کارگردان ، نویسنده ی سناریو ، طراحی شخصیت ها !
- سونیک و راز حلقه ها (2007) ___ تشکر از وی !
- سونیک رایولز 2 ( 2007 ) ___ کارگردان ، نویسنده ی سناریو ، طراحی شخصیت ها ، تولید کننده !
- نایتس : ماجراجویی رویاها ( 2007 ) ___ کارگردان ، طراحی شخصیت ها ،مدیر طراح کننده بازی !
- نایت به سوی رویاهایش ( ورژن پی اس 2 ) - ( 2008) ___ سوپروایزر !
- سونیک رایدرز جاذبه صفر (2008) ___ ___ ___ ___ ظبط موزیک بازی !
- سونیک و قهرمانان تنیس سگا (2008) ___ تشکر از وی !
- سونیک آنلیشد (ورژن ایکس باکس 360 و پی اس 3 ) __(2008 ) ___ طراحی مراحل و تشکر از وی !
- سونیک کرونیکلز : برادر تاریکی (2008) ___سوپروایزر شخصیت سونیک !
- ماریو و سونیک در المپیک زمستانی (2009) ___ کارگردان و طراح کننده بازی !
- سونیک و شوالیه ی سیاه (2009) ___ تشکر از وی !
- سونیک جوجه تیغی 4 (2010 ) ___ سرپرست پروژه !
- سونیک کالرز ( 2010) ___ سرپرست سوپروایزر!
- سونیک جنریشنز (2011) ___ سرپرست سوپروایزر !
- سونیک جوجه تیغی : قسمت دوم (2012) ___ تولید کننده !
- سونیک لاست ورلد ( 2013) ___ تولید کننده !
- پویوپویو تتریس (2014) ___ کمک به تولید کننده !
- سونیک رانرز (2015) ___ تولید کننده !
نکات :
- در طی مصاحبه ای که با تاکاشی ایزوکا شده بود درباره ی سونیک رانرز ، ایزوکا گفت شخصیت مورد علاقه ی من شدو هست!
- در طی مراسم 1 مرداد آرون وبر درباره ی انتشار سونیک ادونچر 3 از تاکاشی ایزوکا پرسید و وی جواب داد من در حال حاضر برنامه ای برایش ندارم ولی دوست دارم در اینده درستش کنم !
موزیک و رمیکس آهنگ Green Light Ride از تیم سونیک ریسینگ
دانلود موزیک Green Light Ride از بازی Team Sonic Racing
چرا همه ی این پوستر های فیلم 2019 سونیک چیزی جز دروغ نیست ؟
موزیک های سونیکی - آهنگ " من باید با شوالیه بجنگم " با زیرنویس فارسی و متن
موزیک های سونیکی | تیم سونیک ریسینگ - موزیک مرحله ی Market Street
وسیله های سونیکی | طلسم
آهنگ های سونیکی | دانلود آهنگ , متن , ترجمه Endless possibility - Sonic Unleashed
خبرهای سونیکی | پایان قرارداد سگا با آرچی کمیک
بیوگرافی های سونیکی | پروفسور پیکل
پشت پرده | یوجی ناکا
بخش نظرات برای پاسخ به سوالات و یا اظهار نظرات و حمایت های شما در مورد مطلب جاری است.
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .