در کانال تلگرامی رسمی همیشه سونیک جوین شوید تا از خبرها و چیزهای جالبی که قراره بیفته زود با خبر شید D:

اینجارو کلیک کنید تا وارد کانال شید !

توجه : تنها کانال تلگرامی متعلق به همیشه سونیک همین کانال میباشد ! لطفا در کانال های تلگرامی تقلبی و غیرفعال که با نام همیشه سونیک هستند جوین نشوید !

بدرود و آرزوی موفقیت D:



http://s9.picofile.com/file/8346634184/4563.jpg

http://s8.picofile.com/file/8346641042/60400_322856487850554_2065957191_n.jpg

سلام دوستان عزیز خوش اومدید به این پست .
برای مشاهده ی مطلب به ادامه ی مطلب رجوع کنید .

جنسیت : مذکر

زادروز : 5 اکتبر سال 1967 - مصادف با 13 مهر سال 1346 در شهر نیویورک
اصلیت : آمریکایی
کمپانی : سگا - کراش 40
شغل ها : خواننده - سازنده ی موزیک های بی کلام - آرایشگر

 

بیوگرافی



حرفه ی موسیقی جانی از ابتدای دهه ی 80 میلادی شروع شد که توی بند Phaze کار خودشو با برادرش جوئی شروع کرد . بعد از اون در سن 17 سالگی کار خودش رو با بند دیگری اغاز کرد که اسم اون بند Killerhit بود که با برادرش موسیقی راک میخوند. با خوندن راک توی دانشگاه همراه با برادرش تونست که درامد کافی رو کسب کنه و بره تجهیزات یک بند راک کامل رو بخره که این کار به کمک جیمی بافت موزیسین آمریکایی صورت گرفت و همچنین تلاش های خودش.
Related image
وقتی که وارد هالیوود شد با برت مایکلز که یک خواننده بود دستیار شد و با مشهور شدنش به مدیر گروه روزنامه ی دابراسنر تبدیل شد. جانی یک مرد مدافع دارماتیک و مدرنیته بود وسعی میکرد کارهایی که ارائه میده به سبک جدید باشه. بعد از مدتی به جانی لقب Sound Of Rock رو دادند یعنی همون صدای راک خودمون . بعد از مدتی جانی از سوی یک بند راک آلمانی دعوت نامه ای میگیره تا کمی در آلمان شناخته بشه . بعد از چند سال محبوبیت ، برای البوم برادرش بهش کمک کرد که اسم البوم Double Eclipse بود که این باعث شد که اسم بند خودش و برادرش رو Hardline بذاره که این بند به طور متوسط موفقیت آمیز بود ولی همه میگفتن داره شبیه بند معروف نیروانا کار میکنه که با انتقاد هایی به جانی و جوئی همراه بود.توی سال 1998 اکسل رادی پیل گیتاریست آلمانی به یک خواننده نیاز داشت که به دلیل محبوبیت زیاد جانی توی آلمان تصمیم گرفت اون رو به بند خودش بیاره . اکسل برای مدت طولانی از جانی قدردانی میکرد و همیشه میگفت جانی شایسته ی بهتریناست. اکسل جانی رو پیش خودش اورد تا روی ووکال های مورد نظرش کار کنه که باعث شد یکی از بهترین آلبوم های اکسل رادی ساخته شه. همچنین آهنگ Phoenix Rising جانی یکی از اهنگهای زیبای جانیه .


همکاری با جون سونی


طی گفته هایی از جانی توی یک مصاحبه ، جانی میگفته که زیاد چیزی از بازیها سر در نمیاره. این حرفش تا زمانی درست بود که جون سونی بهش درمورد بازیها گفت و جانی هم خیلی علاقه مند به بازیا شد. جون سونی و جانی اهنگهای خودشون رو توی بندشون اجرا کردن تا اینکه مجبور شدن اسم بند رو عوض کنن و اسمشو کراش 40 بذارن و برن موزیک های بازی های سونیک رو اجرا کنن که اولین کارشون رو با بازی سونیک هیروز شروع کردن. بعد از اون اهنگ What Im Made OfImage result for the best of crush 40 رو اجرا کردن که میریم توی بازی سونیک ادونچر تا جایی که کار به آهنگ Open Your Heart برسه که بعدش موزیکای Live And Learn و I am All Of me  و Never Turn Back و Seven Rings In hand تا His World اشاره داشت که بعدش توی سونیک رایدرز زیرو گراویتی با اهنگ Un - Gravity و قبلشم با بازی سونیک و شوالیه ی سیاه و آهنگاش اجرا کردن .

در سال 2009 کراش 40 یک آلبومی به نام Best Of Crush 40 انتشار کرد به عنوان موسیقی های برتر سونیک جوجه تیغی توش ازش تقدیر شده. (عکس بالا )

 

بخش نظرات برای پاسخ به سوالات و یا اظهار نظرات و حمایت های شما در مورد مطلب جاری است.
پس به همین دلیل ازتون ممنون میشیم که سوالات غیرمرتبط با این مطلب را در انجمن های سایت مطرح کنید . در بخش نظرات فقط سوالات مرتبط با مطلب پاسخ داده خواهد شد .

شما نیز نظری برای این مطلب ارسال نمایید:


کد امنیتی رفرش


با کلیک بر روی 1+ ما را در گوگل محبوب کنید

ابزار تغییر فونت مطالب وبلاگ اختصاصی کافه وبنیاز این جمله در وبتون نمایش داده نمیشه پس لطفا پاکش نکنید

هدایت به بالای صفحه